Dé spektaculaire strijd tussen filmredacties van allerlei allooi. Met voorspellingen voor de Oscar®verdeling dingen zij mee in de Oscar® Orakel Olympiade naar de felbegeerde eer en zoveel meer die het Oscar® Orakel o zo verdienstelijk toekomt. Verwezenlijk dé drooom, meld je aan en word dat Oscar®Orakel! Wij horen graag van u op redactie at filmorama.nl...
Oscar Orakel Olympiade 2011

Met de bekendmaking van de nominaties heeft het startsein voor de Oscar Orakel Olympiade weer geklonken. De olympiade, waarin filmredacties der lage landen tegen elkaar strijden in het Oscar orakelen, gaat zijn derde jaar in.

Oscar Orakel Olympiade 2011

Oooptimistisch als wij zijn gaan wij ervan uit dit jaar nog meer redacties te mogen verwelkomen. En waarom ook niet... Het kost niets (behalve misschien een deuk in de eigenwaarde, maar daar kunnen wij over meepraten...) en het kan zoveel opleveren. Eer, glooorie en tot nu toe hebben we ook altijd iets tastbaars kunnen meegeven. Voor de echte verliezer regelen we zelfs een trooostprijs.

Vorig jaar was het de redactie van Film1 die de Oscar Orakels van 2009, de Belgische heren en dames van Kutsite.com, met 1 punt versloeg. De Belgen zweren op wraak en gezien zij momenteel nog altijd bestuurloos zijn, verwachten wij dat zij niets schuwen. Wij wensen de mensen van Film1 veel sterkte.

De redacties zijn aangeschreven en de nominaties vindt u hier. Niets staat de OOO 2011 nog in de weg... Wij wensen alle deelnemers veel succes.